Goedkoop met de trein in oktober 2017

Wilt u in oktober 2017 goedkoop met de trein? Lees dan snel verder, want er zijn weer tal van mogelijkheden deze maand! Zo is het in de eerste week van oktober mogelijk om goedkope NS dagkaarten te kopen bij Etos voor € 19,90 en zijn er tegelijkertijd goedkope treinkaartjes (enkele reis) verkrijgbaar bij Actie Van De Dag. Tevens zijn er in het najaar en de herfstvakantie weer heel wat leuke dingen te beleven. Daarom heeft de Spoordeelwinkel deze maand ruim 25 najaarsaanbiedingen met o.a. een dagje dierentuin, shoppen of een bezoek aan een interessant museum of evenement.

Goedkoop met de trein (oktober 2017)

Bekijk hieronder het overzicht van combideals van de Spoordeelwinkel in oktober 2017. Verschillende goedkope treinkaartjes, dagjes weg en evenementen tegen betaalbare prijzen.

Actie van de Dag Treinkaartjes

In de eerste week van oktober bestelt u bij Actie van de Dag een hele leuke aanbieding, waarmee u een set van 2 treinkaartjes enkele reis (2e klas) kunt bestellen voor € 20,50. De treinkaartjes zijn op 2 verschillende dagen te gebruiken, maar ook op dezelfde dag. Tevens mogen de treinkaartjes door verschillende personen worden gebruikt. Te gebruiken t/m 30 november 2017 en geldig vanaf 09:00 uur in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Syntus en Veolia.

Meer weten? Kijk op: Treinkaartjes van Actie van de Dag


Etos actie (oktober 2017)

Vanaf maandag 02 oktober t/m zondag 08 oktober koopt u bij vestigingen van Etos 2 NS dagkaarten voor € 19,90. Houdt er rekening mee dat deze aanbieding vaak razendsnel is uitverkocht. De Etos treinkaartjes zijn geldig vanaf 11:00 uur met 10 december 2017 als uiterste reisdatum.

Meer weten? Kijk op: Etos Treinkaartjes


Spoordeelacties (oktober 2017)

In het najaar of de herfstvakantie profiteren van een aanbieding? Ga een dagje naar de dierentuin (Artis of Burger’s Zoo), bezoek een museum (Tropenmuseum of Spoorwegmuseum) of bezoek een leuke stad(Utrecht, Amsterdam, Haarlem, Delft of Groningen). Acties zijn t/m 31 oktober te bestellen en t/m 30 november te gebruiken.

Meer weten? Kijk op: Spoordeelwinkel aanbiedingen (oktober 2017)


Dalvoordeel Actie

Gaat u meer dan 3 keer per jaar met de trein? Overweeg dan het Dalvoordeel abonnement! Voor slechts € 29 bestelt u het Dalvoordeel abonnement en reist u het hele jaar met 40% korting in de daluren. Dit heeft u er vaak al binnen 3 retourreizen uit.

Meer weten? Kijk op: Dalvoordeel abonnement met korting

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.