Goedkoop treinkaartje in november 2019

Misschien heb je er weleens van gehoord, maar er zijn dagelijks goedkope treinkaartjes verkrijgbaar. Zo zijn er ook deze maand weer verschillende reisproducten met korting verkrijgbaar. Denk aan goedkope treinkaartjes, dagretours en dagkaarten. Deze worden bij verschillende aanbieders verkocht. Een overzicht van alle acties vindt je op deze pagina.

Treinkaartjes in november 2019

Met de lopende treinkaartjes acties in november 2019 bespaar je op de reiskosten en wordt een treinuitje weer betaalbaar. Daarbij zijn alle kortingskaartjes van dit moment geldig in de kerstvakantie. Zelfs tijdens de feestdagen kan je met deze kaartjes besparen op de reiskosten. Ze zijn dus ideaal om op voorraad te hebben. De reisdatum hoef je namelijk nog niet vast te leggen. Deze geef je pas in het verzilveringsproces op.

AH Dagretour met korting

Het is de populairste aanbieding van het jaar en waarschijnlijk de laatste van 2019. De AH treinkaartjes actie is te koop tot en met 17 november. Aan de kassa in supermarkten van Albert Heijn, maar ook online! Na betaling ontvang je altijd een couponcode. Deze kan je op een moment naar keuze activeren, waarna je in enkele stappen het reisproduct hebt en kan vertrekken.

Te gebruiken tot uiterlijk december 2019 in de daluren, het weekend of met de feestdagen. De korting kan oplopen tot 62%. Zo krijg je meer korting naar mate je meer trein dagretours bij Albert Heijn koopt. 1 voor €16,50, 2 voor € 31 (15,50 p/s) en drie voor € 43,50 (14,50 p/s).

Overige acties

Naast de aanbieding van Albert Heijn zijn er nog 8 aanbiedingen lopende. Bekijk hieronder deze treinkaartjes acties.

  • NS dagkaart 2e klas voor €19,50 bij ActieVanDeDag
  • Dagkaart 1e klas voor €26,50 bij ActieVanDeDag
  • Trein Dagretour voor €23,50 bij ActieVanDeDag
  • Weekenddagretour voor €18,50 bij ActieVanDeDag
  • Set van twee treinkaartjes voor €25
  • Twee enkele reis tickets voor het weekend voor €20
  • Enkeltje naar Vliegveld AMS, EIN of ROT voor €10,50
  • Spoordeelwinkel Dagretour en lunch bij Bakker Bart voor €19

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.