Goedkope dagkaarten in januari 2018

Opzoek naar een goedkope NS dagkaart of dagretour in januari 2018? Bekijk het overzicht van dagkaart acties en ontdek de laatste mogelijkheden om te besparen op uw treinreis middels goedkope treinkaartjes. Reis een dagje onbeperkt met de trein of bestel een NS dagretour voor een bestemming naar keuze. Zo kunt u goedkoop met de trein in januari 2018 en wordt een dagje uit, familiebezoekje of dagje uitwaaien op het strand wel heel aantrekkelijk.

Volg op Facebook!

Facebook: TreinTrips voor dagjes uit

Facebook: Goedkope Treinkaartjes

25 Treinuitjes in januari 2018

In januari 2018 boekt u weer 25 dagjes uit, hotelovernachtingen en andere activiteiten in Nederland in combinatie met een voordelige treinreis. Treinuitjes zijn al verkrijgbaar vanaf € 19 en te bestellen bij de Spoordeelwinkel. Verkrijgbaar t/m 31 januari 2018 en geldig t/m 28 februari 2018.

Trein Dagretour € 22 (inclusief kroket + patat bij FEBO)

Tijdelijk bestelt u bij de NS Spoordeelwinkel een NS Dagretour voor € 22 voor een bestemming naar keuze. Te  bestellen t/m 31 januari 2018 en geldig t/m 28 februari 2018.

VakantieVeilingen Treinkaartjes € 24

De treinkaartjes van VakantieVeilingen zijn relatief duur, maar op verschillende dagen te gebruiken. Heeft u een enkele reis nodig? Loont het vaak om deze treinkaartjes van Vakantie Veilingen te bemachtigen. In januari 2018 tijdelijk verkrijgbaar en geldig in de reisperiode t/m 30 april 2018 (uiterste reisdatum).

ActieVanDeDag Dalurenkaart € 19

De NS Dalurenkaart van Actie van de Dag is tijdelijk verkrijgbaar voor € 19 en te verzilveren/geldig t/m 30 april 2018.

Albert Heijn dagretour € 18

In de tijd om een leuke stad te bezoeken heeft Albert Heijn er een aantal voor u geselecteerd. Het is niet de meest voordelige treinkaartjes actie van Albert Heijn ooit, maar het is zeker de moeite waard als u toch al van plan was één van de zeven steden te bezoeken. Het betreft Groningen, Zwolle, Arnhem, Nijmegen, Den Bosch, Eindhoven of Maastricht.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.