NS Dagretour met korting

Met een NS dagretour heeft u de reis van A naar B en van B terug naar A helemaal geregeld! Hierbij kiest u een vast begin en eindstation, waartussen u kunt reizen. In- en uitchecken is hierbij altijd verplicht, maar wist u er dat er ook NS dagretours met korting verkrijgbaar zijn? Bijna dagelijks worden er online goedkope treinkaartjes verkocht bij aanbieders als de NS Spoordeelwinkel, ActieVanDeDag en VakantieVeilingen

NS Dagretour per E-ticket

De NS dagretour die u koopt bij een automaat van NS worden op wegwerpkaartjes geladen, maar voor de kortingskaartjes ziet NS hier vanaf. Het was logistiek veel handiger om alle kortingsacties online te houden en op e-tickets af te drukken. Daarnaast is dit ook veel duurzamer.

Met het NS e-ticket kan worden in- en uitgecheckt op treinstations middels de QR-code. Vergeet niet uw e-ticket NS dagretour te bewaren voor de terugreis, want ook op de terugreis dient u weer in te checken en bij een controle van een conducteur in het bezit te zijn van een geldig vervoersbewijs.

Wat is een NS dagretour?

Een NS dagretour is het reisproduct, waarmee u met de trein op een vast traject kunt reizen. Naast een traject is het reisproduct gebonden aan een reisdag en reisklasse.

Met retourkaartje dient u altijd het meest logische traject te kiezen, tenzij er vertraging is en omgeleid wordt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.