Stapelkorting: NS dagretour vanaf €14,50 bij Albert Heijn!

Een aanbieding die je deze maand zeker niet moet missen is die van Albert Heijn. In de periode van twee weken koop je goedkope treinkaartjes in de winkels en webshop. Handig voor de feestdagen, het weekend of een doordeweeks uitstapje. Ga bijvoorbeeld eens een dagje shoppen of op bezoek bij vrienden/familie.

NS dagretour bij Albert Heijn

Stapelkorting op NS dagretour

Het gaat bij Albert Heijn om een aanbieding met stapelkorting. Zo ontvang je meer korting, als je meer treinkaartje koopt. Hieronder een overzicht van stapelkorting op NS dagretours.

  • 1 voor €16,50
  • 2 voor €31 (15,50 per stuk)
  • 3 voor €43,50 (14,50 per stuk)

Albert Heijn dagretour als e-ticket

Je ontvangt na aankoop van de NS dagretour bij Albert Heijn sowieso een code die online moet worden verzilverd. Dit geldt voor zowel de webshop als supermarkt bij jou in de buurt. De wegwerp OV Chipkaarten zijn vanwege logistieke redenen geschrapt. Voordeel is dat je op deze manier goedkope treinkaartjes online kan bestellen en binnen enkele minuten al kunt vertrekken.

De code staat vermeld op de kassabon of bevestigingsmail. Met de code kan je online in enkele stappen een e-ticket verzilveren. Hiervoor worden een aantal gegevens gevraag die je bij het verzilveren moet aanvullen. Denk aan gegevens van de reiziger, reisdatum en het gewenste traject.

Wanneer je het verzilveren hebt afgerond ontvang je een e-ticket op het opgegeven e-mailadres. Deze kan je uitprinten of mobiel meenemen op reis. Met de QR-code op het ticket kan je in- en uitchecken. Deze code wordt tevens gebruikt door de conducteur om de geldigheid van het kaartje te bepalen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.