Kortingsacties in november en december 2015

In november 2015 zijn er weer een aantal kortingsacties langsgekomen! Zo was het begin november mogelijk om van de Hema dagkaart, Thalys actie en La Place dagkaart aanbieding gebruik te maken. Hiermee werd het Openbaar Vervoer en buitenlands treinverkeer gestimuleerd en werden duizenden mensen blij gemaakt met goedkope treinkaartjes in 2015! Wilt u ook in 2016 weer profiteren van de laatste dagkaart aanbiedingen en goedkope treintickets voor Europese stedentrips? Like Goedkoop-treinkaartje.nl dan op Facebook, schrijf uzelf in voor de nieuwsbrief en download de Android app via de Play Store!

Thalys actie in kader van Movember!

Op 04 november was het mogelijk om Thalys ticket te bestellen vanaf € 11! Er werden er 11.000 vergeven en de website werd op deze dag ontzettend druk bezocht. De tickets waren dan ook al vrij snel uitverkocht, dus wilt u in het vervolg weer profiteren van zo’n aanbieding? Houdt onze website, facebook en app dan goed in de gaten!

Dagkaart aanbiedingen

Profiteren van een dagkaart aanbieding? Op onze website worden dagkaart van 51,80 vaak met 70% korting aangeboden, waardoor u enorm op de reiskosten bespaart! Meer weten? Bezoek de website en ontdek de treinkaartjes acties van de afgelopen periode!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.