Categoriearchief: België

Trein naar België

Met de trein naar België

Is het weer tijd voor een dagje winkelen, een stedentrip of vakantie? Reis met de trein naar België! Met een minimale reistijd wordt je vanaf verschillende stations in Nederland met een directe verbinding naar het centrum van de bestemming gebracht. Voordeel is dat het uitje direct van start gaat.

Treinreizen is vrijheid! Daarbij is er geen ander vervoersmiddel dat kan tippen aan de internationale trein naar België. Zowel op reistijd, prijs, duurzaamheid en reisgemak is de trein ongeëvenaard.

Lees verder
Treinreis naar Brussel

Trein naar Brussel met korting

Bezoek Brussel! Reis met de trein vanuit Nederland naar deze fantastische bestemming in België. Brussel Centraal en Zuid zijn uitstekend bereikbaar met 30 dagelijkse en directe treinverbindingen. Je vertrekt vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag of Breda voor een directe reis. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Een enkele reis koop je al vanaf 14 euro vanaf station Breda. Vanuit de rest van Nederland kan het tarief oplopen tot 25 euro voor reisdagen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Ga je op vrijdag, zaterdag of zondag? dan komt hier een weekendtoeslag bovenop. Tip is om treintickets naar Brussel altijd meer dan 7 dagen voor vertrek te kopen.

Lees verder
Treinreis naar Antwerpen

Trein naar Antwerpen met korting

Bezoek Antwerpen! Reis met de trein vanuit Nederland naar deze fantastische bestemming in België. Antwerpen Centraal is uitstekend bereikbaar met 30 dagelijkse en directe treinverbindingen. Je vertrekt vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag of Breda voor een directe reis. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Een enkele reis koop je al vanaf 9 euro vanaf station Breda. Vanuit de rest van Nederland kan het tarief oplopen tot 20 euro voor reisdagen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Ga je op vrijdag, zaterdag of zondag? dan komt hier een weekendtoeslag bovenop. Tip is om treintickets naar Antwerpen altijd meer dan 7 dagen voor vertrek te kopen.

Lees verder
Treinreis naar Gent

Treinreis naar Gent

Met de trein naar Gent is ook één van de mogelijkheden. De omgeving van Gent is prachtig en voor de echt genieters die even rust willen vinden. De stad kent een groot aantal bezienswaardigheden die onder in dit artikel genoemd zijn. De treinreis naar Gent is comfortabel en gemakkelijk, waarbij u keuze heeft uit twee van de bekendste internationale treinen. Beide treinen stoppen op Amsterdam Centraal en vervolgen vervolgens hun route over het Nederlandse spoor richting België.

Thalys naar Gent Lees verder

Treinreis naar Antwerpen

Treinreis naar Antwerpen

Met de trein naar Antwerpen wordt door vele mensen als ideaal ervaren. Binnen afzienbare tijd bent u op de gewenste bestemming en dat voor minimale kosten. De treinreis naar Antwerpen bedraagt 1:12 uur als u met de Thalys reist en 2:14 uur wanneer u de reis aflegt met de InterCity Brussel. Het verschil in reistijd tussen beide treinen zit hem vooral in het aantal keer dat de trein moet stoppen. De Thalys is daarom een voor de hand liggende keus en is razend voordelig. Wanneer men bij de Thalys vroeg van tevoren boekt is het mogelijk om voor 19,- euro in Antwerpen te zitten.

Treinreis naar Antwerpen Lees verder

Treinreis naar Brussel

Treinreis naar Brussel

De treinreis naar Brussel is erg plezierig door de korte reistijd en het gemak die de trein biedt. De korte reisduur maakt Brussel een stad voor een snelle stedentrip. Ook eventjes weg of er tussenuit? Ga met de trein naar Brussel om te genieten van de prachtige cultuur en uitgaansgebieden. Daarbij is er een hoop te zien in de binnenstad van Brussel. Hieronder is een lijst van bezienswaardigheden in Brussel. Lees verder