Categoriearchief: Duitsland

Trein naar Duitsland

Treinreis naar Frankfurt

Trein naar Frankfurt met korting

Wil jij lekker een dagje of weekendje naar Frankfurt? Het stadscentrum is uitstekend bereikbaar met de trein! Daarbij is het tarief van een treinticket naar Frankfurt voor slechts 39 euro een prima prijs. Retourtje koop je al vanaf 80 euro. Bedenk wel dat het hier gaat om tickets met korting die drie tot zes maanden voor vertrek moeten worden geboekt. Prijzen zullen daarna stijgen naar 49 en 59 euro voor een enkele reis naar Frankfurt Main Hbf.

Lees verder
Trein Keulen

Trein naar Keulen met korting

Wil jij lekker een dagje of weekendje naar Keulen? Het stadscentrum is uitstekend bereikbaar met de trein! Daarbij is het tarief van een treinticket naar Keulen voor slechts 20 euro een prima prijs. Retourtje koop je al vanaf 40 euro. Bedenk wel dat het hier gaat om tickets met korting die drie tot zes maanden voor vertrek moeten worden geboekt. Prijzen zullen daarna stijgen naar 30 en 40 euro voor een enkele reis naar Köln hbf.

Lees verder
Treinreis naar Düsseldorf

Trein naar Düsseldorf met korting

Wil jij lekker een dagje of weekendje naar Düsseldorf? De stad is uitstekend bereikbaar met de trein! Daarbij is de prijs van een treinticket naar Düsseldorf met slechts 20 euro ook goed te doen. Retour reis je al vanaf 40 euro. Houdt er wel rekening mee dat het hier gaat om tickets met korting die drie tot zes maanden voor vertrek moeten worden geboekt. Prijzen zullen daarna stijgen naar 30 en 40 euro voor een enkele reis.

Lees verder
Treinreis naar Berlijn

Trein naar Berlijn met korting

Wil jij binnenkort met de trein naar Berlijn? Dan is het handig om te weten, wanneer je nou eigenlijk moet kijken voor treintickets. De goedkoopste treinkaartjes koop je namelijk 3 tot 6 maanden voor vertrek met korting. De treinkaartjes met vroegboekkorting zijn beperkt verkrijgbaar en gaan 180 dagen van tevoren in de verkoop. Je reist daarom met de trein naar Berlijn met korting, wanneer je vroegboekt. Verder zijn zaken als de reisklasse, het traject en wijzigingsmogelijkheden belangrijke factoren bij de prijsbepaling. Een treinticket naar Berlijn boeken doe je online zonder boekingskosten!

Lees verder

Treinreis naar Duitsland boeken

Tijdelijk is het mogelijk om goedkope treinkaartjes naar Duitsland te boeken. Hiermee kunt  vanaf € 14,- goedkoop per trein (ICE International) naar Düsseldorf of Keulen. Deze actie wordt u aangeboden door NS International en is t/m 29 mei 2016 verkrijgbaar. Uw treinreis dient echter te worden geboekt binnen de periode van 01 juni t/m 30 juni 2016. De goedkope treinkaartjes naar Duitsland zijn beperkt verkrijgbaar en OP=OP. Wees er dus snel bij! Lees verder

Treinreis Hannover

Treinreis naar Hannover

Met de trein naar Hannover is iets wat duizenden Nederlanders ieder jaar weer doen. Vooral de CeBIT en de Hannover Messe trekken jaarlijks grote groepen bezoekers. De CeBIT is de grootste computer beurs ter wereld en de Hannover Messe is één van de grootste industriebeurzen ter wereld. De treinreis naar Hannover legt u af met de InterCity Berlijn en is al verkrijgbaar vanaf 29,- euro. De treinreis naar Hannover duurt ongeveer 4:28 uur en is daarmee één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van de populaire stad!

Treinkaartjes naar Hannover kunt u vrijwel overal kopen. Op vrijwel alle stations in Nederland kunt u een treinkaartje naar Hannover bij de kaartautomaat kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het kaartje via het internet te kopen, zodat u verzekerd bent van een voorspoedig begin.

Treinreis naar Hannover Lees verder

Treinreis naar Hamburg

Met de trein naar Hamburg is elk jaar weer razend populair onder de Nederlanders. Een treinticket voor de treinreis naar Hamburg is vrijwel overal verkrijgbaar. In alle treinkaartjes automaten op de stations is het mogelijk om een treinticket naar Hamburg te kopen. Tevens is het natuurlijk mogelijk om hem via het internet te bestellen en hem al eerder in huis te hebben, zodat u verzekerd bent van een voorspoedige reis. Een treinkaartje naar Hamburg is al verkrijgbaar vanaf 43,- euro, waarmee u per InterCity Berlijn richting Hamburg wordt vervoerd. De reistijd vanaf het station van Schiphol naar Hamburg is ongeveer 5:23 uur. Voor de treinreis naar Hamburg is het mogelijk om op meerdere stations in Nederland op te stappen. Zo is het mogelijk om bij alle onderstaande stations op te stappen voor de treinreis naar Hamburg.

Opstapstations voor de treinreis naar Hamburg.

 • Schiphol
 • Amsterdam Zuid
 • Duivendrecht
 • Hilversum
 • Amersfoort
 • Apeldoorn
 • Deventer
 • Almelo
 • Hengelo

Treinreis naar Hamburg Lees verder

Treinreis naar München

De trein naar München is elk jaar weer even populair. Dit door de feestgangers die elk jaar naar het bierfestival trekken of er een dagje op uit trekken om de grote musea in de stad te bekijken. De treinreis naar München is populair omdat u met de trein al binnen enkele uren in het centrum van de stad bent. Toch zijn er twee mogelijkheden om met de trein naar München te rijden. U kunt dit doen door middel van de City Night Line, waarmee u in de avond aan boord kan gaan en in de morgen weer uitgerust kunt uitstappen. Tevens is het mogelijk om door middel van de razend snelle ICE international naar de Duitse stad af te reizen. Met de ICE international is het al mogelijk om voor een bedrag van 83,- euro. De prijzen van de City Night Line zijn daarentegen vele malen goedkoper. De treinreis naar München met de City Night line is al verkrijgbaar vanaf 29,- euro, zonder dat u hoeft over te stappen.

Treinreis naar Munchen in het kort

 • Met de ICE international betaald u 83,- euro voor een enkele reis en bent u binnen enkele uren op de gewenste bestemming. Hierbij dient u wel 1 keer over te stappen.
 • Met de City Night Line naar München is al mogelijk vanaf 29,- euro, waarbij u niet hoeft over te stappen. De reistijd van de City Night Line is alleen langer dan die van de ICE international

Treinreis naar München Lees verder

Trein Keulen

Treinreis naar Keulen

Met de trein naar Keulen is echt een genot en nu al mogelijk vanaf 19,- euro. U bent binnen enkele ogenblikken op de gewenste bestemming en dat met één van de modernste treinen die er op de wereld worden gebruikt. De ICE international is één van de modernste, comfortabelste en snelste treinen binnen Europa. De treinreis naar Keulen heeft daarom een reisduur van 2:41 uur. De trein vertrekt vanaf Amsterdam centraal en doet dit 7 keer per dag. Het is binnen Nederland mogelijk om op verschillende stations op te stappen voor de treinreis naar Keulen. Lees verder

Treinreis naar Frankfurt

Treinreis naar Frankfurt

Frankfurt is één van de populairste bestemmingen van het huidige moment en is al te boeken vanaf 39,- euro. De treinreis naar Frankfurt met de ICE is bekend om haar comfort en reisgemak. De ICE is één van de modernste treinen die op het huidige moment in gebruik is voor het internationale treinverkeer. De reisduur van de treinreis naar Frankfurt bedraagt 3:46 uur, waardoor het een van de snelste vervoersmiddelen is. Voor de treinreis naar Frankfurt is het mogelijk om op verschillende plaatsen in Nederland op te stappen. De plaatsen zijn te vinden in het onderstaande traject dat de ICE aflegt om in Frankfurt te komen. Lees verder