Tips voor Goedkope treinkaartjes in 2023

Ook dit jaar zijn er weer tal van mogelijkheden om een goedkoop treinkaartje te bemachtigen. Het is zo nu en dan goed zoeken, maar uiteindelijk zijn er diverse mogelijkheden beschikbaar.

Op deze pagina nemen we een aantal tips met je door voor goedkope treinkaartjes in 2023.

  1. Vroegboekkorting: Door je treintickets ver van tevoren te boeken, kun je vaak profiteren van vroegboekkorting. Hoe eerder je boekt, hoe meer kans je hebt om de goedkoopste tickets te vinden.
  2. Kortingskaarten: Als je vaak met de trein reist, kan het voordelig zijn om een kortingskaart aan te schaffen. Bijvoorbeeld de NS-Business Card of de OV-chipkaart.
  3. Reis buiten de spits: Als je buiten de spitsuren kunt reizen, zijn de tickets meestal goedkoper. Controleer de spitsuren van je vervoerder voor de specifieke tijden.
  4. Groepskorting: Als je met een groep van minimaal vier personen reist, kun je een groepskorting krijgen. Hiermee kan je tot wel 40% besparen op de totale kosten.
  5. Acties en aanbiedingen: Vervoerders bieden regelmatig acties en aanbiedingen aan. Houd de websites en social media kanalen van de vervoerders in de gaten voor de laatste aanbiedingen.
  6. Reizen met de bus: Soms kan het goedkoper zijn om met de bus naar een nabijgelegen station te reizen en vervolgens de trein te nemen. Zoek naar combinatietickets voor de bus en trein om kosten te besparen.
  7. Reis met een andere vervoerder: Vaak zijn er meerdere vervoerders die dezelfde route aanbieden. Controleer de prijzen van verschillende vervoerders om te zien welke de goedkoopste is.
  8. Abonnement: Als je regelmatig dezelfde route aflegt, kan het voordelig zijn om een abonnement te nemen. Er zijn verschillende soorten abonnementen beschikbaar, dus kijk welke het beste bij jou past.

Hopelijk helpen deze suggesties je om dit jaar goedkope treinkaartjes te krijgen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.