Treinkaartjes met korting

Trein acties in november 2019

Er wordt veel over gesproken en duizenden reizigers maken er elke maand weer gebruik van. Heb jij weleens aan een goedkoop treinkaartje gedacht? Met goedkope treinkaartjes reis je voordelig met de trein, bespaar je op de reiskosten en wordt een dagje uit weer betaalbaar. Daarbij kan het handig zijn om voordeelkaartjes op voorraad te hebben. Ben jij benieuwd naar de trein acties in november 2019? Bekijk ze allemaal!

NS Dagkaarten met korting

Het meest flexibele reisproduct is toch wel de NS dagkaart. Je kan deze regelmatig bestellen bij aanbieders als Albert Heijn, ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS. De NS dagkaart is eigenlijk alleen met korting interessant. De reguliere prijs van een NS dagkaart is 53 euro. Dit is natuurlijk veel te veel geld voor een dagje weg. In de aanbieding koop je een NS dagkaart al voor 14,50 tot 19,50. Een besparing van bijna 60 procent!

Deze maand zijn er twee NS dagkaarten met korting verkrijgbaar. Een tweede klas dagkaart voor 19,50 en een eerste klas dagkaart voor 26,50. Beide reisproducten koop je bij ActieVanDeDag en zijn te gebruiken tot 1 januari 2020. Geldig in de daluren, het weekend en tijdens de feestdagen in treinen van NS, Arriva, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia.

Enkele reis kopen

Slechts een enkele reis maken of wil je op verschillende dagen reizen? Dan heb je meer aan een enkeltje met korting. Deze koop je bij VakantieVeilingen voor een prijs van €25. Hierbij ontvang je twee treinkaartjes enkele reis die je op twee verschillende dagen of voor twee personen kan gebruiken. Ervaring leert dat het altijd handig is om deze in huis te hebben.

Retour in de aanbieding!

Speciaal is de NS dagretour met korting die in november 2019 verkrijgbaar is bij Albert Heijn. Je ontvangt zelfs meer korting, als je meer kaartjes koopt. Zo begint de prijs van een NS dagretour bij Albert Heijn bij 16,50, maar zakt deze naar 14,50 per ticket bij aankoop van drie of meer.

De AH Treinkaartjes zijn te gebruiken tot en met 29 december 2019 in de daluren, het weekend en tijdens de feestdagen. Met de Dal Dagretour reis je op een traject naar keuze in Nederland.

Wij wensen jou alvast een fijne reis!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.