Treinreis naar Frankfurt

Treinreis naar Frankfurt

Frankfurt is één van de populairste bestemmingen van het huidige moment en is al te boeken vanaf 39,- euro. De treinreis naar Frankfurt met de ICE is bekend om haar comfort en reisgemak. De ICE is één van de modernste treinen die op het huidige moment in gebruik is voor het internationale treinverkeer. De reisduur van de treinreis naar Frankfurt bedraagt 3:46 uur, waardoor het een van de snelste vervoersmiddelen is. Voor de treinreis naar Frankfurt is het mogelijk om op verschillende plaatsen in Nederland op te stappen. De plaatsen zijn te vinden in het onderstaande traject dat de ICE aflegt om in Frankfurt te komen.

Traject voor treinreis naar Frankfurt

Bekijk hieronder de verschillende opstapstations en tussenstations voor de treinreis naar Frankfurt vanaf Amsterdam Centraal.

  • Amsterdam Centraal > Utrecht Centraal > Arnhem > Oberhausen Hbf > Duisburg Hbf > Düsseldorf Hbf > Köln Hbf > Frankfurt(M) Flughafen Fernbf > Frankfurt(Main)Hbf

Treinreis naar Frankfurt

Bezienswaardigheden in Frankfurt

Frankfurt kent een grote verscheidenheid aan bezienswaardigheden die te bezichtigen zijn mits u met de trein naar Frankfurt afreist. Zo is er bijvoorbeeld het “Museum für Moderne Kunst” voor geïnteresseerde in de moderne kunst. Voor de liefhebbers van dinosauriërs, oude fossielen en skeletten is er het “Naturmuseum Senckenberg”. Verder is Frankfurt al sinds de middeleeuwen een echte handelsstad en ook dit is nog steeds terug te vinden in de grote beursgebouwen die de stad kent. Jaarlijks worden er zo’n 40 verschillende beurzen en tentoonstellingen gehouden in de hallen(Messe Frankfurt) van Frankfurt.

Staedel in Frankfurt

Een van de vooraanstaande kunstmusea in Duitsland is het Steadel te Frankfurt.

Dom in Frankfurt

Het grootste kerkgebouw in Frankfurt is de Dom. Een prachtig en indrukwekkend gebouw. Deze wordt ook wel de “Frankfurter Dom” genoemd

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.