Treinreis Hannover

Treinreis naar Hannover

Met de trein naar Hannover is iets wat duizenden Nederlanders ieder jaar weer doen. Vooral de CeBIT en de Hannover Messe trekken jaarlijks grote groepen bezoekers. De CeBIT is de grootste computer beurs ter wereld en de Hannover Messe is één van de grootste industriebeurzen ter wereld. De treinreis naar Hannover legt u af met de InterCity Berlijn en is al verkrijgbaar vanaf 29,- euro. De treinreis naar Hannover duurt ongeveer 4:28 uur en is daarmee één van de snelste vervoersmiddelen in de richting van de populaire stad!

Treinkaartjes naar Hannover kunt u vrijwel overal kopen. Op vrijwel alle stations in Nederland kunt u een treinkaartje naar Hannover bij de kaartautomaat kopen. Natuurlijk is het ook mogelijk om het kaartje via het internet te kopen, zodat u verzekerd bent van een voorspoedig begin.

Treinreis naar Hannover

Bezienswaardigheden in Hannover

Hannover is rijk aan een groot aantal bezienswaardigheden. Natuurlijk zijn de twee grote beurzen echte toeristen trekkers, maar daarnaast is Hannover ook in het bezig van werelds grootste modeltreinbaan. Het park waar de treinbaan is gevestigd is 365 dagen per jaar geopend en is werkelijk iets wat u gezien moet hebben! Tevens beschikt Hannover over een aantal musea, waarvan er een aantal hieronder zijn weergegeven.

  • Kreuzkirche(Kruiskerk
  • Christuskerk
  • Houtmarkt
  • Frank Gehry-toren
  • Sankt Georgii et Jacobi-kerk
  • Herrenhäuser Gärten
  • Basiliek van Sint Clemens
Stadhuis van Hannover

Het vernieuwde stadhuis van Hannover! Een echte blikvanger en zeker de moeite waard om te bekijken.

Centraal station Hannover

Het Centraal station van Hannover

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.