Treinreis naar München

De trein naar München is elk jaar weer even populair. Dit door de feestgangers die elk jaar naar het bierfestival trekken of er een dagje op uit trekken om de grote musea in de stad te bekijken. De treinreis naar München is populair omdat u met de trein al binnen enkele uren in het centrum van de stad bent. Toch zijn er twee mogelijkheden om met de trein naar München te rijden. U kunt dit doen door middel van de City Night Line, waarmee u in de avond aan boord kan gaan en in de morgen weer uitgerust kunt uitstappen. Tevens is het mogelijk om door middel van de razend snelle ICE international naar de Duitse stad af te reizen. Met de ICE international is het al mogelijk om voor een bedrag van 83,- euro. De prijzen van de City Night Line zijn daarentegen vele malen goedkoper. De treinreis naar München met de City Night line is al verkrijgbaar vanaf 29,- euro, zonder dat u hoeft over te stappen.

Treinreis naar Munchen in het kort

  • Met de ICE international betaald u 83,- euro voor een enkele reis en bent u binnen enkele uren op de gewenste bestemming. Hierbij dient u wel 1 keer over te stappen.
  • Met de City Night Line naar München is al mogelijk vanaf 29,- euro, waarbij u niet hoeft over te stappen. De reistijd van de City Night Line is alleen langer dan die van de ICE international

Treinreis naar München

Bezienswaardigheden in München

München is rijk aan een groot aantal bekende musea en is vooral bekend van werelds grootste bierfestival(oktoberfest). Jaarlijks komen er duizenden mensen op het bierfestijn af en het is er elk jaar weer reuze gezellig. Tevens is München de stad van de bekende voetbalclub “FC Bayern München”. Om u een indruk te geven van de musea in München hebben wij een aantal van de musea uit de stad geselecteerd en hieronder in een lijst weergegeven.

  • Glyptothek München
  • Pinakothek der Moderne
  • Neue Pinakothek
  • Beeldenpark van de Pinakotheken München
  • Staatliche Graphische Sammlung
  • Alte Pinakothek
  • Städtische Galerie im Lenbachhaus
Frauenkerk in München

De Frauernkerk in München is een indrukwekkend bouwwerk. Met al haar pracht en praal een gebouw om nooit meer te vergeten.

Duits museum

Bezoek ook eens een echt Duits museum en trek er een dagje op uit met de trein!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.