NS Dagkaart acties

Bijna dagelijks worden er door verschillende aanbieders NS dagkaart acties verkocht. Vaak online, maar soms ook in de winkel bij u in de buurt! Winkels die af en toe goedkope treinkaartjes verkopen zijn Albert Heijn, Hema, Kruidvat en natuurlijk Blokker. Online worden kortingskaartjes vaak aangeboden door ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel.

NS Dagkaart en geldigheid

Hoewel de kortingsacties vaak NS dagkaart acties worden genoemd zijn er vaker dagretours en enkele reis treinkaartjes met korting verkrijgbaar. De NS Dagkaart wordt eigenlijk niet meer aangeboden, omdat deze ook in de spitsuren geldig is en treinen in Nederland vaak druk zijn

Daarom worden er enkel nog dagretours, enkele reis tickets, weekendkaartjes en NS Dal Dagkaarten aangeboden. De NS Dagretours en treinkaartjes enkele reis zijn vaak wel geldig in de middag spits.

NS Dagkaart als e-ticket

Begin 2019 is bekend gemaakt door NS dat aanbiedingen enkel nog als NS e-ticket worden verstuurd. Dit is duurzamer en logistiek veel eenvoudiger, waardoor meer reizigers gebruik kunnen maken van de kortingskaartjes. Waar voorheen nog een limiet was op het aantal actietickets zijn er nu vaak onbeperkt kaartjes verkrijgbaar.

Daarnaast is het veel duurzamer om niet duizenden wegwerpkaartjes te moeten printen en te versturen.

NS e-ticket verzilveren

Het NS e-ticket is eenvoudig online te verzilveren. In de e-mail met unieke codes is de link toegevoegd waar u de codes kunt verzilveren/activeren. Vervolgens voert u de reis- en persoonsgegevens in, waarna het e-ticket per e-mail wordt toegezonden.

Het e-ticket kunt u vervolgens uitgeprint of op uw mobiele apparaat meenemen op reis.

Inchecken met NS E-ticket

Op uw e-ticket dagkaart staat een unieke QR-code vermeld. Deze is gelinkt aan uw vervoersbewijs. Hiermee kunt u bij de poortjes met een scanner uw vervoersbewijs laten scannen, waarna u bent ingecheckt en het vervoersbewijs wordt geactiveerd.

Houdt er rekening mee dat niet alle OV poortjes zijn uitgerust met een scanner en u de code dus echt voor een QR-code scanner moet houden om in te checken.

NS Dagkaart kopen

Een NS dagkaart, Treinkaartje of dagkaart kopen is online snel geregeld. De trein kortingsacties worden bijgehouden door verschillende websites, waarmee u altijd op de hoogte wordt gebracht van de laatste aanbiedingen.

Wat is een NS Dagkaart?

Een NS dagkaart is het vervoersbewijs in Nederland, waarmee u een hele dag onbeperkt door kan reizen. Niet alleen met treinen van NS, maar ook die van Arriva, Blauwnet, Breng, Connexxion, Keolis en Veolia. Zonder korting is een NS dagkaart verkrijgbaar voor een prijs van € 53.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.