Treinreis naar Brussel

Trein naar Brussel met korting

Bezoek Brussel! Reis met de trein vanuit Nederland naar deze fantastische bestemming in België. Brussel Centraal en Zuid zijn uitstekend bereikbaar met 30 dagelijkse en directe treinverbindingen. Je vertrekt vanaf Amsterdam, Schiphol, Rotterdam, Den Haag of Breda voor een directe reis. Ook voor de prijs hoef je het niet te laten. Een enkele reis koop je al vanaf 14 euro vanaf station Breda. Vanuit de rest van Nederland kan het tarief oplopen tot 25 euro voor reisdagen op maandag, dinsdag, woensdag of donderdag. Ga je op vrijdag, zaterdag of zondag? dan komt hier een weekendtoeslag bovenop. Tip is om treintickets naar Brussel altijd meer dan 7 dagen voor vertrek te kopen.

InterCity Brussel naar Brussel

Met de InterCity Brussel naar Brussel Zuid kan je vanuit Nederland 30 keer per dag. 12 treinen vertrekken vanaf Amsterdam CS en 4 vanaf Den Haag HS. De reistijd is maximaal 2 uur en 47 minuten. De route van de IC Brussel naar Brussel verloopt vanaf Amsterdam naar Schiphol, Rotterdam en Breda, waarna de internationale trein naar het centraal station van Brussel rijdt. Wil je treintickets kopen? Aarzel dan niet langer, want kaartjes koop je 7 dagen voor vertrek al voor 14 euro vanaf station Breda en 25 euro vanaf overige stations.

Thalys naar Brussel

Reis je liever met meer comfort en een kortere reistijd? Dan is de Thalys naar Brussel zeker een optie! Met een reistijd van slechts 1 uur en 50 minuten kom je per Thalys aan in Brussel Zuid (Midi). Treintickets zijn vanaf 29 euro verkrijgbaar inclusief zitplaats reservering. Met de Thalys kan je opstappen op station Amsterdam, Schiphol of Rotterdam.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.