Treinreis naar Berlijn

Trein naar Berlijn met korting

Wil jij binnenkort met de trein naar Berlijn? Dan is het handig om te weten, wanneer je nou eigenlijk moet kijken voor treintickets. De goedkoopste treinkaartjes koop je namelijk 3 tot 6 maanden voor vertrek met korting. De treinkaartjes met vroegboekkorting zijn beperkt verkrijgbaar en gaan 180 dagen van tevoren in de verkoop. Je reist daarom met de trein naar Berlijn met korting, wanneer je vroegboekt. Verder zijn zaken als de reisklasse, het traject en wijzigingsmogelijkheden belangrijke factoren bij de prijsbepaling. Een treinticket naar Berlijn boeken doe je online zonder boekingskosten!

InterCity Berlijn naar Berlijn Hbf

Elke dag vertrekken er vijf tot zes treinen vanuit Nederland naar Berlijn. Hierbij hoef je niet te kiezen uit verschillende internationale treinen, want enkel de IC Berlijn rijdt vanuit Nederland naar Berlijn Hbf. In Nederland stopt de trein op station Amsterdam, Hilversum, Amersfoort, Apeldoorn, Deventer, Almelo en Hengelo. Ook in Duitsland maakt de trein een groot aantal tussenstops, waardoor de reistijd uitkomt op 6 uur en 20 minuten. Dit zal in de nabije toekomst mogelijk wijzigen door route wijzigingen en een snellere trein.

Kaartjes zijn al verkrijgbaar vanaf 39 euro, wanneer je inderdaad boekt met vroegboekkorting. Als deze kaartjes met korting zijn uitverkocht zal het tarief van treinkaartjes naar Berlijn stijgen naar 50 euro. Naar mate de reisdatum dichterbij komt kan de prijs stijgen tot ongeveer 90 euro. Wees er daarom altijd snel bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.