Trein Keulen

Trein naar Keulen met korting

Wil jij lekker een dagje of weekendje naar Keulen? Het stadscentrum is uitstekend bereikbaar met de trein! Daarbij is het tarief van een treinticket naar Keulen voor slechts 20 euro een prima prijs. Retourtje koop je al vanaf 40 euro. Bedenk wel dat het hier gaat om tickets met korting die drie tot zes maanden voor vertrek moeten worden geboekt. Prijzen zullen daarna stijgen naar 30 en 40 euro voor een enkele reis naar Köln hbf.

ICE International naar Keulen

Met elke dag 5 tot 6 verbindingen is Keulen uitstekend verbonden met Nederland. Vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem vertrekt de ICE International naar Keulen met een directe verbinding. Voor een prijs van 20 euro en een reistijd van 2.38 uur zit je per ICE International in Keulen voor je het weet en kan je stedentrip, dagje shoppen of uitstapje beginnen! Vanaf Arnhem is de reistijd slechts 1.39 uur!

Wanneer je kiest voor de ICE International naar Duitsland kan je in Nederland opstappen op station Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem. Vervolgens rijdt de trein door naar Oberhausen, Duisburg en Düsseldorf, waarna hij naar station Köln Hbf doorreist. Tickets voor deze treinreis boek je eenvoudig online zonder boekingskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.