Treinreis naar Düsseldorf

Trein naar Düsseldorf met korting

Wil jij lekker een dagje of weekendje naar Düsseldorf? De stad is uitstekend bereikbaar met de trein! Daarbij is de prijs van een treinticket naar Düsseldorf met slechts 20 euro ook goed te doen. Retour reis je al vanaf 40 euro. Houdt er wel rekening mee dat het hier gaat om tickets met korting die drie tot zes maanden voor vertrek moeten worden geboekt. Prijzen zullen daarna stijgen naar 30 en 40 euro voor een enkele reis.

ICE International naar Düsseldorf

Met elke dag 5 tot 6 verbindingen is Düsseldorf uitstekend verbonden met Nederland. Vanuit Amsterdam, Utrecht en Arnhem vertrekt de ICE International naar Düsseldorf met een directe verbinding. Voor een prijs van 20 euro en een reistijd van 2.11 uur zit je per ICE International in Düsseldorf voor je het weet en kan je stedentrip, dagje shoppen of uitstapje beginnen! Vanaf Arnhem is de reistijd slechts 1.09 uur!

Wanneer je kiest voor de ICE International naar Duitsland kan je in Nederland opstappen op station Amsterdam Centraal, Utrecht Centraal of Arnhem. Vervolgens rijdt de trein door naar Oberhausen en Duisburg, waarna hij naar station Düsseldorf Hbf doorreist. Tickets voor deze treinreis boek je eenvoudig online zonder boekingskosten.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.