Treinkaartjes met korting

Treinreis boeken in 2020

Natuurlijk is er ook in 2020 weer van alles met korting verkrijgbaar! Wil je een dagje shoppen, een weekendje weg of een complete vakantie? Boek je treinreis in 2020 altijd het voordeligst via Treinreis-boeken.nl.

Internationale kaartjes

Het internationaal treinverkeer groeit met de dag. Niet voor niets, want Nederlanders zijn steeds bewuster en verbindingen met het buitenland steeds beter. In het afgelopen jaar is het aantal reizigers met 13 procent gegroeid en naar verwachting zal deze lijn in 2020 zeker doorzetten.

Zelf ook een keer een treinreis naar een leuke bestemming in Europa boeken? Geen probleem! Boek jouw kaartjes via Goedkoop treinkaartje en reis voordelig met de trein. Het voordeligst koop je treinkaartjes met vroegboekkorting. Dit is vaak 3 tot 4 maanden voor vertrek met uitzondering van bestemmingen in België. Naar Belgie boek je al goedkope treinkaartjes tot 7 dagen voor vertrek. Ideaal dus!

Trein acties in 2020

Goedkoop door Nederland reizen met de trein? In januari 2020 zijn er zelfs alweer dagretours en treinkaartjes verkrijgbaar. De enkele reis voor 11.50 en de dagretour voor 19 euro. Beide reisproducten zijn verkrijgbaar bij ActieVanDeDag en VakantieVeilingen en geldig in de daluren en het weekend. Uiterlijk te gebruiken op 31 maart 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.