Treinkaartjes met korting

Februari 2020: Goedkope treinkaartjes en dagretours!

Ondertussen zijn we alweer een maand onderweg en we merken dat bezoekers weer opzoek zijn naar uitjes en goedkope treinkaartjes. Daarom is het misschien handig om te weten dat het ook in februari 2020 weer mogelijk is om voordelig aan een ticket te komen. De goedkope treinkaartjes in februari 2020 zijn geldig tot en met 31 maart 2020. Benieuwd naar de lopende aanbiedingen? Bekijk de drie trein acties hieronder!

NS dagretour daluren voor 19

Op één dag retour reizen? Dan is er bij ActieVanDeDag een voordelige Dagretour verkrijgbaar voor slechts 19 euro. Hiermee reis je met korting in de daluren, op feest- en weekenddagen. Uiterlijk te gebruiken tot 1 april 2020. Handig voor een dagje shoppen, visite of uitstapje met de kids.

Treinkaartje Enkele Reis voor 11,50

Het reisproduct dat is te gebruiken voor elke gelegenheid, spontaan idee of evenementen. Met de goedkope treinkaartjes enkele reis heb je altijd een reisproduct in huis. Aangeboden door verkoper VakantieVeilingen voor 11.50 euro en te gebruiken tot en met 31 maart 2020. Je hebt dus nog voldoende tijd om de kaartjes te verzilveren.

NS-Enkele Reis (1e klas) voor 14

Heb je liever een beetje extra rust en comfortabele stoelen? Dan zijn er voordelige kaartjes voor het weekend verkrijgbaar bij aanbieder VakantieVeilingen. De NS Enkele Reis 1e klas koop je voor 14 euro en is te gebruiken tot en met 31 maart 2020. Handig voor een evenement, bezoekje of leuke stedentrip in Nederland.

E-ticket treinkaartje of dagretour

Na aankoop ontvang je een couponcode. Deze is tot 90 dagen voor vertrek te verzilveren voor een gewenste reisdatum. Eenmaal verzilvert is het eigenlijk niet meer mogelijk om de activatie ongedaan te maken. Daarom raden wij aan de couponcode pas te verzilveren als je zeker bent van jouw uitstapje.

Na verzilvering ontvang je per e-mail een e-ticket treinkaartje of dagretour. Deze kan je downloaden of uitprinten, waarna je het vervoersbewijs meeneemt op reis.

Meer acties? Kijk dan eens op: Goedkoop-treinkaartje.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.