Trein actie bij Kruidvat (Winter 2020)

Lekker op pad in de winter? Met de Kruidvat trein actie kan je retour reizen op een traject naar keuze. Zo kan je wandelen, de hond uitlaten of fietsen in een prachtig natuurgebied, maar natuurlijk ook een dagje shoppen of op visite bij vrienden/familie. Met de goedkope treinkaartjes is eigenlijk alles mogelijk en de korting kan oplopen tot 68%!

Stapelkorting bij Kruidvat

Je ontvang bij Kruidvat namelijk stapelkorting op treinkaartjes. Dit houdt in dat de korting stijgt naar mate je meer tickets koopt. Zo kost één treinkaartje 17 euro, maar zakt de prijs naar 15 euro per dagretour als je er drie of meer in één keer koopt. Vervolgens kan je de kaartjes op verschillende dagen of voor verschillende personen gebruiken. Het is dus niet zo dat de hoofdboeker alle kaartjes hoeft op te maken.

Kruidvat treinkaartjes

Ga je binnenkort een dagje weg of heb je een compleet groepsuitje gepland? Met de treinkaartjes van Kruidvat kan je eigenlijk overal naartoe. Wel zijn er een aantal voorwaarden aan de actietickets verbonden. Zo kan je de kortingskaartjes na aankoop niet meer inwisselen en zijn deze na verzilvering gebonden aan een persoon, reisdatum, reisklasse en traject.

Meer informatie? Kijk op:

www.goedkoop-treinkaartje.nl

www.treinkaartjes-actie.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.