Laagste prijs en zelfde reis

Treinreis boeken in maart 2020

Het is altijd leuk om een uitje in de planning te hebben. Zo werk je tenminste ergens naartoe. Dan is het natuurlijk nog lekkerder als je een uitje met korting kan bestellen. Daarom hebben wij weer een aantal goedkope treinkaartjes en dagretours voor jou gevonden. Dan is de treinreis in ieder geval alvast geregeld.

Ook deze maand zijn er weer treinkaartjes en dagretours met korting verkrijgbaar. Bij diverse websites zijn de kaartjes eenvoudig online te bestellen. Denk aan ActieVanDeDag, VakantieVeilingen en de NS Spoordeelwinkel. Hieronder bespreken wij de verschillende reisproducten die met korting worden aangeboden. De korting kan oplopen tot wel 75%!

Goedkoop treinkaartje met 57% korting

  • Geldig t/m 31 maart 2020
  • Doordeweeks geldig in de daluren
  • Zaterdag en Zondag de hele dag geldig

Bij VakantieVeilingen koop je in maart 2020 goedkope treinkaartjes met 57% korting. Voor 11,50 euro ontvang je een enkele reis voor een stad naar keuze. Handig als je op twee reisdagen reist of nog niet weet wat je gaat doen. Verzilveren kan namelijk tot vlak voor vertrek en is binnen enkele stappen geregeld.

Enkele Reis Weekend 1e klas met 75% korting

  • Geldig t/m 31 maart 2020
  • 1e klas treinkaartje
  • Zaterdag en zondag de hele dag te gebruiken

In het weekend met extra comfort reizen? Bij VakantieVeilingen koop je een enkele reis 1e klas voor een stad naar keuze. Slechts geldig op een zaterdag of zondag en verkrijgbaar voor 14 euro.

Trein Dagretour Daluren met 54% korting

Heb je een uitje gepland of weet je zeker dat je retour reist op één dag? Dan is dit waarschijnlijk het meest geschikte reisproduct. Je koopt bij ActieVanDeDag voor 19 euro een NS Dagretour daluren voor een stad naar keuze. Hiermee reis je retour in de daluren of het weekend. Uiterlijk te gebruiken tot en met 31 maart 2020.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.