Treinreis naar Londen

Treinreis naar Londen

Met de trein naar Londen is al jaren erg populair onder de Nederlandse vakantiegangers. Jaarlijks trekken grote groepen Nederlandse treinreizigers richting Londen om er eens lekker een weekendje tussen uit te gaan. De prachtige gebouwen in Londen maken het een stad om nooit te vergeten. Bij de treinreis naar Londen reist u door middel van de Thalys of de InterCity Brussel en moet u overstappen op station Brussel-Zuid naar de Eurostar. De Eurostar brengt al jaren Nederlandse treinreizigers vanaf Brussel-Zuid naar Londen en is daarmee een uiterst betrouwbare treinreis aanbieder.

Reistijd van treinreis naar Londen

De reistijd voor de treinreis naar Brussel hangt af van de trein die u kiest. Met de Thalys is de reistijd naar Londen ongeveer 4:30 uur en met de InterCity Brussel is dit ongeveer 5:00 uur. Een treinticket naar Londen kan al besteld worden voor een bedrag van 50,- euro, maar de prijs kan oplopen tot 169,- euro. Dit alles heeft te maken met vroegboekkortingen en de hoeveelheid plaatsen die nog beschikbaar zijn.

Treinreis naar Londen

Bezienswaardigheden in Londen

Hieronder vindt u een lijst met populaire bezienswaardigheden in Londen die mogelijk worden gemaakt door de treinreis naar Londen met treinreis-boeken.nl.

  • Big Ben
  • Palace of Westminster
  • Tower of London
  • Tower Bridge
  • London Eye
  • Buckingham Palace
  • Windsor Castle

Daarbij kent Londen een grote hoeveelheid aan winkelgelegenheid, waarbij het bijna onmogelijk is om elke winkel te hebben gezien. De veelzijdigheid van Londen maakt het één van de populairste bestemmingen uit Europa. Niet alleen de cultuur liefhebber, maar ook de winkelende vrouwen en feestende jongeren kunnen uitstekend terecht in Londen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.